Translate

петък, 23 ноември 2012 г.

Башар Рахал спечели Единадесетия Jim Beam Турнир по Генерал



Наследникът на  Джим Бийм - Фред Ноу се забавлява в компанията на български знаменитости, сред които Тодор Славков, Диана Любенова, Луиза Григорова, Денис Ризов, Графа, Орлин Горанов, Светльо Витков, Мария Гроздева, Яна Маринова




Башар Рахал, един от най-магнетичните актьори на българската сцена, стана победител в тазгодишния Единадесети Jim Beam Турнир по Генерал. Той традиционно се провежда всяка година на 19-ти ноември в столичния клуб JIM BEAM в Студентски град.
С резултата от 143 точки Башар Рахал грабна голямата награда - пътуване за двама до семейната дестилерия на Jim Beam в Кентъки.Там те ще бъдат посрещнат лично от Фред Ноу-7-мо поколение мастър дестилър и наследник на фамилията Бийм, който беше специален гост на събитието.
Второто място, за пореден път в турнира, спечели Киро Скалата, който получи кашон от висококачественото ароматно питие и достойно си отвоюва по бутилка истнински бърбън всеки месец. Освен това бяха раздадени и няколко специални награди за най-висок и нисък резултат, за най-шумна агитка, за талисман и най-атрактивен играч.

С наградата на Каръка си тръгна Моисей, който получи най-нисъкия резултат от -6 точки.
Наградата за Най-шумната агитка абсолютно заслужено отиде при Денис и приятели, които допринесоха с доброто си настроение към купона.  .
Наградата за Талисман отиде при очарователната Албена Михова, която беше неотлъчно до своята половинка Тома.
За Най-атрактивен играч беше обявена Мис България 2011 – Ваня Пенева.
На всички победители бяха връчени бутилки бърбън, подписани лично от Фред Ноу-наследник на традицията за правене на най-предпочитания бърбън в света, който се наслади на качествен бърбън и истински купон в компанията на ред знаменитости от родния елит. В надпреварата се включиха 10 звездни отбори, а състезателите бяха общо 44. Диана Любенова, Луиза Григорова, Марта Вачкова, Денис Ризов, Графа и Мария Ампова, Рут Колева, Лилана, Ваня Щерева, Мария Гроздева, Ваня Пенева и Били Хлапето бяха само част от известните личности, които показаха завидни умения в играта. Те преминаха през 2 кръга, след което победителят от всеки от тях получи правото да влезе в битка с останалите на големия финал.

Преди турнира всички участници се събраха на специална дегустация в One Coffee, където в компанията на Фред Ноу имаха уникалната възможност да опитат двата нови продукта от семейството на бърбън номер 1 в света. Специфичния вкус на JIM BEAM DEVIL’S CUT е в резултат от извлечения от дървото на бъчвите бърбън и JIM BEAM HONEY, 4 годишен бърбън към който е добавен висококачествен мед. След дегустацията всички Истински играчи бяха отведени с луксозни лимузини до JIM BEAM в Студентски град.

В разгара на купона Графа, Били Хлапето, Lexus и Михаела Филева изненадаха гостите с компилация от най-големите си хитове. Заредени с добро настроение гостите се насладиха на играта и първокачествения бърбън. Водещи на събитието бяха познатия с неповторимото си чувство за хумор Димитър Павлов и очарователната и усмихната актриса Бианка Илич.
Тази година в любимата игра на зарове се включи цял отбор от родни музканти, които се състезаваха под знака на класическия 4-годишен бърбън. Отборът е “Jim Beam White”, а част от него станаха Свилен от Остава, Васил Гюров, Светльо Витков и Наско от Б.Т.Р.
Отборът на мъжкарите “Jim Beam Black” тази година беше представен от Тодор Славков, Евгени Иванов, Георги Неделчев и Скалата.
Свободен дух в здраво тяло обедини отбора на скъпоценния ръжен бърбън „Jim Beam Rye”, представен от Румънеца, Яна Маринова, Тома и Моисей.
Вече единадесета година турнирът е подкрепен от истински приятели! Отборът „Jim Beam Choice” събра доайените на Турнира, без които трaдицията няма да е същата – Мария Гроздева, Ваня Щерева, Добри Банев, Марта Вачкова.
Още един нов отбор намери място в тазгодишното издание на турнира, а именно отборът „Jim Beam Distillers”. Това са хората, свързали живота си със Съединените щати – Денис Ризов, Башар Рахал, Диана Любенова и Рут Колева.
В голямото хвърляне на зарове премериха сили и най-младите и талантливи участници Луиза Григорова, Играта, Ангел, Били Хлапето събрани в отбор “Jim Beam Red Stag”.
Най-новият вкус бърбън от семейство Бийм – „Jim Beam Honey” тази вечер беше дойстойно представен от най-сладките състезателки Ива Екимова, Яна Грудева, Ваня Пенева - Мис България 2011 и Лилана.
В ролята на най-сериозните и желани мъже влязоха Петко Димитров, Христо Сираков, Мартин Захариев, Орлин Горанов от отбора „Jim Beam Devil’s Cut”.
Специално за емблематичното 11-то издание на турнира фамиля Beam беше представена от отбора на семействата -„Оne Family” заедно с Графа и Мария Ампова, Джуди Халваджиян и Елена Димова, Людмила Сланева и Стенли, както и Биляна Йотовска и Митко Димитров.
По традиция имаше и отбор от най-големите късметлии в мини турнира за журналисти „Оne Media”, където играха – Михаела Иванова, Надя Атанасова, Лилия Дачева и Светлин Веселинов?.

Jim Beam ви призовава да консумирате отговорно. Забавлението е във ваши ръце.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар