Translate

вторник, 27 ноември 2012 г.

Терапията на холивудските звезди не е просто рекламен трик




Осемнадесет природни и билкови съставки са в основата на иновативната подмладяваща, стягаща и хидратираща терапията за лице Intraceuticals


Петър Чолаков, Great Photo Art
Неинвазивната мезотерапия е мощен антиоксидант с максимален ефект. Няма убождане, болка и възстановителен период. Представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Революционното в технологията е, че позволява третиране върху долния и горния клепач и плътно в околоочния контур. Веднага след процедурата кожата е дълбоко хидратирана и освежена. Всички природни съставки на терапията проникват дълбоко в дермата на кожата с помощта на наночастици. Те служат, както за успокояване на кожата, така и за нейното стягане, подхранване и дълбокото хидратиране.

А съставките, серумите включват, са:

-Екстракт от африканска брезова кора - Съдържа се в новият продукт Collagen Booster. Най-важното качество на съставката е повишаването на нивото на  колагена в кожата. Африканският екстракт от брезова кора придава на кожата по-стегнат и по-младежки вид. Листата на това дърво са се използвали от древни време с различно предназначение.
-Екстракт от Какаду - Това е може би най-мощният антиоксидант на планетата. Расте в тропическите гори на Австралия. Той е природната защита срещу атаките на свободните радикали. Затова се използва в новия Booster за подмладяване на кожата и защита от стареене.
-Маслини - Екстрактът от маслини се използва в голяма част от продуктите на Intraceuticals с цел предпазване на кожата от сухота, изглаждане на бръчки и лечение на лющеща се кожа.
-Витамин Е - Добре известно е, че витамин E предпазва кожата от стрес, който пък е основният виновник за стареенето на кожата.
-Бамя - В терапията с атоксилин се използва и хидролизиран екстракт от бамя, чиято роля е да заличава видимите признаци на стареене, причинени от мускулните контракции. Бамята има анти-бръчки ефект при продължителна употреба.
-Витамин А - Стимулира производството на колаген, еластин и прави кожата мека. Помага за почистването и, както и за отпушване на порите. Ето защо витамин А има добър ефект при премахване на пъпки по кожата. Освен това има антиоксидантни свойсва и защитава от свободните радикали. Не случайно е една от звездните съставки на Intraceuticals.
-Масло от семената на Жожоба - То е богато на витамин Е и минерали, които се абсорбират бързо от кожата и я правят мека и гладка. Маслото от семената на жожоба е подходящо за мазна кожа, тъй като отнема от мазния слой и я прави сияйна. То е основна съставка в подмладяващия овлажняващ крем на Intraceuticals.
-Масло от чаено дърво - Успокоява и подобрява външния вид на раздразнената кожа. То е една от основните съставки на терапията срещу акне - Clarity.
-Витамин С - Супер антиоксидантът със сияещ и подмладяващ ефект - служи да по-доброто омекотяване на кожата. Intraceuticals използва различни варианти на витамина във всички свои продукти.
-Екстракт от кора на мандарина - Разбива меланина на повърхността на кожата, така че тя да има по-светъл , бляскав и равномерен тен. Екстрактът от кората на мандарина е основна съставка в избелващата терапия на Intraceuticals – Opulence.
-Екстракт от жълт лапад - Той също е една от основните съставки на терапията за избелване на кожата – Opulence. Помага както за избелването на кожата, така и за изравняване на тена, премахване на тъмни кръгове и петна от кожата на лицето.
-Хиалуронова киселина – Тя е естестеният хидратиращ фактор за кожата. Това е основната съставка, която придава подмладен вид на лицето. Поддържа я стегната, гладка и млада и затова е основна съставка във всички продукти на Intraceuticals.
-Екстракт от корен на женско биле - Помага да успокояване на зачервявяния по кожата, както и за изравняване на тена. Той е съставна част от избелващата терапия Opulence, която е особено популярна в Азия.
-Екстракт от мечо грозде - Билката е позната от векове като ефективно средство за освежаване на пигментирана кожа.
-Алое Вера - Това е най-доброто естествено средство за овлажняване и омекотяване на кожата. Естествената съставка в подмладяващата терапия на Intraceuticals  помага и за туширане на зачервяваня по кожата.
-Екстракт от лайка – Е една от звездните съставки на Intraceuticals. Тя допринася за успокояване на чувствителната кожа. Именно затова терапията е подходяща за всякакъв тип кожа, дори и за най-чувствителните типове.
-Корен от джинджифил - Помага за намаляването на зачервяванията по кожата, успокоява дразненето. Подобрява и цвета на кожата. Той е основна съставка в терапията за борба с акнето – Clarity.
-Зелен чай –И той също е една от звездните съставки на Intraceuticals. Помага за неутрализиране на свободните радикали и предпазва кожата от преждевременно остаряване.

--------------- 
На снимката от Петър Чолаков са  Шарън, Есил Дюран и д-р Сияна Живковаот Jewel Skin Clinic.
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар