Translate

четвъртък, 22 ноември 2012 г.

AmCham България и Мусала Софт реализираха първото списание за Американска камара в световен мащаб, разработено във вариант за мобилни устройства



Американската търговска камара в България (AmChamBulgaria) вече разполага с интерактивна мобилна версия на своето печатно месечно издание AmCham Bulgaria Magazine, което излиза от 1999 г. Приложението е налично за операционна система Андроид в Google Play и e разработено от софтуерна компания Мусала Софт.
Мобилното приложение, както и списанието, са форум за политически и икономически анализи, новини, гледни точки, както и за представяне на нови бизнес възможности.
Над 2500 копия на хартиен носител се отпечатват 10 пъти годишно и се разпространяват сред почти 300 членове на Камарата в България, правителството и бизнес организации, неправителствени организации и всички американски камари по целия свят.
„Чрез трансформацията му в мобилен вариант, списанието се превръща в нова платформа за обмен на идеи, добри практики и модерен дискусионен форум на бизнес общността не само в България. Благодаря на българската софтуерна компания Мусала Софт за отлично свършената работа. С това приложение АмЧам се нарежда сред най-иновативните камари в света.” – сподели Валентин Георгиев, изпълнителен директор на АмЧам.„Американската търговска камара е организация, която откликва на иновативните идеи на своите членове и това я прави модерна и успешна. " – сподели Елена Маринова, Президент на Мусала Софт. „Радвам се, че компанията ни помага информацията за активната дейност на камарата да бъде още по-достъпна по целия цвят и по този начин съвместно да градим позитивния имидж на България“.
---------

За АмЧам: Американската търговска камара в България е основана през 1994 г. като доброволна независима организация, обединяваща американски, български и международни компании с представителства в страната. Сред основните цели на камарата са изграждането на силни икономически отношения между България и САЩ в рамките на трансатлантическото партньорство, прозрачна инвестиционна и бизнес среда и защита на легитимните интереси и каузи на нашите над 300 компании членове. Ние сме официален представител за България на Търговската камара на САЩ и член на Европейския съвет на Американските търговски камари.

За Мусала Софт: Мусала Софт е водеща българска компания в сферата на софтуерните услуги, специализирана в изграждане на цялостни софтуерни решения, реинженеринг и интеграция на информационни системи, разработка на мобилни приложения и ИТ консултиране. Мусала Софт е с доказана репутация на надежден бизнес партньор, благодарение на множеството си успешни проекти и доволни клиенти. Компанията има добре диверсифицирано и балансирано портфолио от международни (DHL, EnBW, HP, IBM, OMV, SAP, Siemens, VMware и др.) както и национални клиенти (Банка ДСК, Мобилтел, ОМВ, Национална Агенция за Приходите, МВР, Агенция „Митници” и др.)

Няма коментари:

Публикуване на коментар