Translate

петък, 26 октомври 2012 г.

VAIO Duo 11-с едно движение от многофункционален РС в таблет


Супертънкият и лек VAIOTMDuo 11 е хибриден ултрабук с  удобството на таблет


  •          Приплъзваща се клавиатура отSony комбинира продуктивността на многофункционалния компютър. Дизайнът Surf Sliderпреобразува Ultrabook™компютър в таблет, само с едно движение. Можете удобно и прецизно да пишете на ръка с помощта нацифровата писалка;
  •          29.4cm (11.6”) широкFull HD сензорен екран. Тънък и лек: той тежи само 1.3kgи е тънък по-малко от 18mm; 
  •        Произведен в Япония с качествена изработка, която само Sony може да осигури.

С VAIOTM Duo 11, като таблет, може да сърфирате в мрежата или да се наслаждавате на музика и видеоклипове, където и да сте. А в офиса само с едно издърпване на клавиатурата увеличавате продуктивността на вашия многофункционален компютър, който е снабден с процесори Intel® Core™от най-ново поколение. Наличието на разнообразни приложения ви дава възможност да получите максималното от това, което предлага този нов модел.
Note Anytime for VAIO’ви позволява да правите ръкописни записки по всяко време така, сякаш използвате истинска тетрадка.
Споделянето на снимки и видеоклипове е удоволствие на супер яркия 29.4cm (11.6”) Full HDOptiContrast™панел. Функцията Active Clip™ ви позволява лесно да изрежете снимки и графики, без да е необходимо да притежавате специални умения за редактиране на изображения. Просто очертайте грубо около контурите на избраната снимка с цифровия стилус. Active Clip™ използва технология, разработена от Sony, която автоматично разпознава контурите и изрязва фона. След това поставете ясно очертаното изображение направо в желания документ или презентация. Благодарение на функциите на Sony за работа с едно докосване, (One-touch), можете лесно и бързо да се наслаждавате на музика и снимки от всички NFC (безжична свързаност с малък обсег) активниустройства Sony. Просто докоснете едното устройство с другото и незабавно ще осъществите безжична връзка, без да е необходимо да извършвате Bluetooth или Wi-Fi настройка. Например, ще можете лесно с помощта на функцията One-touchда продължите да слушате музика, записана на вашия VAIO през Bluetooth® слушалки или говорители. Разширете своите начини на забавление още повече с трите нови приложения на Sony, които са достъпни за безплатно сваляне от интернет.
Приложението ‘Music’(Музика) ви позволява да се наслаждавате на вашата колекция от музика с превъзходно качество на звука благодарение на xLoudиClearPhase.
Приложението ‘Album’(Албум) прави разглеждането, сортирането или споделянето на снимки и видеоклипове забавно и интуитивно. Лесното споделяне ви позволява да "хвърлите" или да пуснете лични снимки, видео съдържание и други данни на DLNA съвместими телевизори с голям екран.
Докосването и писането на ръка по екрана е в основата на работата с вашия Windows 8. Пишете, скицирайте и работете с медията и приложенията върху чувствителния, сензорен, супер ярък Full HDOptiContrast™панел. Уникалната,отчитаща различния натиск на ръката цифрова писалка, осигурява приятното, изразително чувство от писането на ръка директно върху сензорния екран. Можете да пишете бележки, да скицирате диаграми или да оградите ключови пасажи от вашата презентация бързо, без почти никакво забавяне. Умното разпознаване на текст дори ви позволява бързо да преобразувате ръкописните бележки в текст за по-лесно архивиране и търсене.
Възможността да сменяте връхчетата на писалката ви позволява да избирате измежду твърдо или по-меко писане.
С избраните приложения VAIOTM Duo 11дори разпознава кога пишете, като игнорира натиска на дланта ви върху сензорния екран.
Благодарение пък на функцията Quick Boot за няколко секунди компютърът се активира и е готов за работа. Когато ви е нужна почивка, VAIO влиза в икономичен режим на "дълбок сън", като запазва вашите документи. С функцията Бързо събуждане + Eco компютърът е готов за незабавна работа, точно както сте го оставили.
Допълнителната плоска батерия удължава живота на вградената батерия и също съдържаспециално място за съхранение на цифровата писалка.
Независимо от своя тънък дизайн, VAIOTM Duo 11е готов за бизнес употреба с всички необходими интерфейси, включително Bluetooth® Smart Ready, USB 3.0, HDMI, Ethernet и VGA видео изходи.Не са ви необходими допълнителни адаптери, за да свържете проектор или помощен монитор: всичко това е осигурено.
Допълнителните аксесоари включват защитно фолио за екрана и подходяща чанта,перфектното решение да предпазитеVAIOTM Duo 11, докато пътувате.
Новият хибриден Ultrabook компютър VAIOTM Duo 11 ще бъде пуснат за продажба в България в началото на ноември 2012г.на цена от 2599лв.


Модел
VAIOTM Duo 11
Процесор
Intel® Core™ i5-3317U
Операционна система
Windows 8
Памет
4GB DDR3L 1600MHz SDRAM
Твърд диск
128GB SSD
Екран
29.4cm (11.6”) OptiContrast™ панел;
Full HD (1920x1080) с широкоекранно (16:9) съотношение; капацитивенсензорен екран
*”OptiContrast” е търговска марка на Sony Corporation
Графична карта
Intel® HD Graphics 4000
Други
WLAN 802.11a/b/g/n; Bluetooth® Ver. 4.0 + HS; USB 3.0 (x1), USB 3.0 с USB зареждане (x1); HDMI изход; стерео говорители сxLOUD™; HD уеб камери (x2, отпред и отзад),захранвани от ‘Exmor for PC’ (2.07 мегапиксела); Сензори (NFC, GPS, Accelerometer, Gyro, Digital Compass);бутон Windows; бутон за забрана на автоматичното завъртане на екрана; цифров стилус; допълнителна батерия
Размери (ДxВxШ)
Прибл. 320 mm x 17.85 mm x 199 mm
Тегло
Прибл. 1.3kg (със стандартната приложена батерия)

Техническите характеристики и функциите се различават в зависимост от модела. Посетете VAIO laptops за по-подробна информация.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар