Translate

сряда, 31 октомври 2012 г.

Д-р Спаска Фезова грабна голямата награда - "Мениджър на дентална практика"

Д-р Михаил Далемски бе отличечен с приз “Ключ към успеха”



Д-р Спаска Фезова от Благоевград спечели голямата награда - статуетката “Творецът”, която е дело на зъболекаря д-р Ради Венков в четвъртото издание на конкурса “Мениджър на дентална практика”. Това е и най-престижното отличие в националния конкурс, организиран от Асоциацията на денталните мениджъри в България, в. “Стоматологичен свят” и Асоциацията на денталните дилъри.Той е подкрепен от Българския зъболекарски съюз, Сдружението на българските зъболекари, Съюза на зъботехниците в България, Международен панаир Пловдив и фирми, свързани с денталния бранш.
Конкурсът цели да се отличат дентални клиники и кабинети, които създават комфорт и нова лечебна среда за своите пациенти.
По традиция официалната церемония по награждаването се състоя в рамките на Международната изложба “Медикус, Денто, Галения”. Присъстваха над 160 представители на елитното дентално съсловие у нас и много гости от цялата страна.
В четвъртото издание на българските зъболекарски Оскари бе включена и една нова категория - за “Екипен дентален мениджмънт”. Същността й е да определя всяка година по съответните критерии най-добре работещия екип между зъболекар и зъботехник в България.
С наградата “Мениджър на дентален кабинет” бе отличена д-р Ели Бацелова от Пловдив. Д-р София Буджева от Бургас „грабна” отличието “Мениджър на дентална клиника”. Бяха раздадени и наградите “Мениджър на зъботехническа лаборатория с персонал до трима души”, “Мениджър на зъботехническа лаборатория с персонал над трима души”, “Българска зъботехническа лаборатория с европейски измерения и технологии”, както и много допълнителни грамоти и отличия.
Дентално студио "Placebo" - Сандански бе отличено с първа награда -грамота и плакет в категорията "Дентален кабинет с измерение на клиника".
За първи път от името на Асоциацията на денталните мениджъри в България бе връчен призът “Ключ към успеха”. Негов носител стана д-р Михаил Далемски от София.

Няма коментари:

Публикуване на коментар