Translate

сряда, 19 септември 2012 г.

Fine Line и в Швейцария от 2013 година

В страната на шоколада собствениците на компанията за здравословен начин на живот виждат по-добра перспектива за този вид бизнес 


Компанията за здравословен начин на живот Fine Line ще отвори ново офис бюро и в Женева до края на тази година. Бизнес моделът и каузата ще бъдат повторени и адаптирани и за техния пазар. Предварителните проучвания на място показват много благоприятна среда и нагласа на местните жители за развитието на този тип услуги.
От началото на следващата година. в Женева всички ще имат удоволствието да се възползват от интегрирания модел на Fine Line, съчетаващ различни практики за хелтиливинг – здравословно хранене, движение, естетична дерматология, психологическа помощ, лайфстайл консултации и всичко необходимо за комфорта, спокойствието и самочувствието на съвременния динамичен човек. Като начало, Fine Line ще заложи на храненето, като основа на цялостната бизнес-концепция.
В Швейцария също ще работим за каузата на Fine Line – да популяризираме здравословния начин на живот като покажем кое е полезно и същевременно – приятно. Убедени сме, че процесът ще бъде значително по-ускорен, тъй като средата, нагласите и възможностите са различни. След 9 месеца опит в България (символичен период от време, в което може да бъде износено едно дете), мога със сигурност да кажа, че в нашата страна развиването на Fine Line концепцията е трудно и доста по-бавно от очакваното. Но ние не се отказваме, защото предизвикателството за нас е възможност и искаме да продължим да обучаваме нацията ни в здравословни практики“, сподели Гергана Вълова, визионер на Fine Line.
Като изключим бизнеса, мисията на Fine Line е да насърчава съвременните работещи хора към здравословен начин на живот. Собствениците са убедени, че в процеса на печелене на пари, динамичните българи забравят да живеят пълноценно, което е тяхна голяма грешка.
Fine Line изповядва философията на хелтиливинг и предлага здравословно и балансирано хранене, подходящи физически натоварвания и цялостна грижа за тялото и духа. За повече полезна и любопитна информация-www.fineline.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар