Translate

четвъртък, 2 август 2012 г.

Иновативната мишка с изцяло тъч повърхност на Logitech – M600 е вече достъпна за българските хай тек фенове

С Logitech Touch Mouse M600, можете да скролирате, почуквате и сърфирате, докато върховете на пръстите ви си почиват върху мишката, която ви позволява да навигирате интуитивно с пръсти.
Плъзнете пръста си по чувствителната на допир повърхност, за да се насладите на мигновено, продължително и свободно скролиране в уеб страниците.
 Със своя модерен дизайн, заоблени краища и проектираните за удобство извивки, чувствителната на допир мишка се чувства удобно в ръката и изглежда добре, независимо къде използвате лаптопа си.
Хората израстват, свикнали да използват жестове с върха на пръстите, за да навигират на своите смартфони и таблети,каза Тод Вокър, бренд мениджър в Logitech. “Всъщност за много хора тези жестове са се превърнали във втора природа. Logitech Touch Mouse M600 отразява тази революция в начина, по който взаимодействаме с цифровия свят и пренася на компютъра естествените и интуитивни движения.

Уникалната форма на мишката е проектирана така, че да я чувствате чудесно, докато вършите най-честите задачи – насочване, кликване и скролване. Тя е идеален избор за хора, които си служат с дясна или лява ръка, със зони за кликване, които лесно могат да бъдат пренастроени с помощта на софтуера Logitech SetPoint. В допълнение Logitech Touch Mouse M600 включва миниатюрния Logitech Unifying приемник, който може да свърже до шест съвместими мишки и клавиатури чрез един USB порт. Добавете клавиатура, превключвайте между няколко мишки, смесвайте и подбирайте, докато постигнете своя начин на живот, без да се налага да сменяте приемници или да жертвате друг USB порт.
Със своите гладки крачета, усъвършенствано оптично проследяване и върховна лекота при използване, тази мишка е всичко, което очаквате от Logitech, а и повече.
Logitech Touch Mouse M600 попадна в списъка с отличени на наградите CES Innovations 2012 Design and Engineering в категория „Компютърна периферия“.
Logitech Touch Mouse M600 е вече налична в България, на препоръчителна крайна цена от 139 лв.
Усъвършенствана оптична технология за проследяване на Logitech: Проследяването на нивото на лазерните мишки осигурява прецизност върху всякаква повърхност. И макар че вероятно няма да ви се наложи да избирате единични пиксели във Photoshop®, хубаво е да знаете, че можете да го направите.
 

Системни изисквания
Windows® 7
USB порт
Internet връзка (за сваляне на софтуера)
Продуктови спецификации
Размери (Д x Ш x В): 111.3 x 64.3 x 29.2 мм
Тегло: 59.5 грама без батерия
      107.7 грама с батерия
Гаранция
3-годишна ограничена гаранция


Няма коментари:

Публикуване на коментар