Translate

четвъртък, 5 юли 2012 г.

Супермощният Lenovo IdeaPad Y580 и ултра-тънките Lenovo IdeaPad U310 и U410 пристигат в България

Lenovo представи в България дългоочакваните нови лаптопи от серията IdeaPad 

Легендарният ноутбук IdeaPadY580 и стилните ултрабук компютри IdeaPad U310 и U410 гарантират уникално изживяване, ярки цветове и висока производителност на геймърите и на хората, които създават и творят.  

Те бяха представени на специален щанд, реплика на този, с който Lenovo присъства на Международното изложение на потребителска електроника CES 2012. Щандът е вдъхновен от приноса на компанията за изследователската дейност и научните експерименти в Космоса – първият лаптоп, използван от НАСА, е модел с марката ThinkPad. С тази марка са и 98 от всеки 100 лаптопа в Международната космическа станция, според wirefresh.com.
До 19 юли потребителите могат да тестват редица ThinkPad и IdeaPad модели на щанда, разположен в Сердика Център в София.


IdeaPad Y580 – лаптопът за максимално забавление:

Моделът IdeaPad Y580 се отличава с високо ниво на производителност и с лекота се справя с множество мултимедийни приложения. Оборудван с Intel Core i7 процесор, разполага с HD/full HD екран с размер 15.6 инча. Благодарение на видео картата на NVIDIA® GeForce® GTX660M 2GB GDDR5 лаптопът покрива и най-високите изисквания като графика и производителност, когато става въпрос за игри и интензивно използване на мултимедия.
IdeaPad Y580 e създаден, за да предложи най-доброто забавление с помощта на кристалния звук от Dolby Home Theatre V4, колони JBL®   и технологията OneKeyTheater II за аудио-визуална настройка с едно докосване за по-ясен образ и по-наситен звук. Моделът е оборудван и с подсветка на клавиатурата и HD камера с нощен режим. IdeaPad Y580 предлага още опцията TV тунер2 и технологията Intel® Wireless Display (WiDi) Technology3, с помощта на която можете да свържете лаптопа към най-големия екран в дома за неповторимо изживяване за сетивата.

Ултрабук компютрите, които могат всичко:

Ултрабук устройствата на Lenovo съчетават най-добрите характеристики на традиционните лаптопи – мощност при обработка на информацията, голям капацитет за съхранение на данни и богати аудио-възможности, с елегантната естетика и качества на таблетите. Отличителните черти на новите машини включват бърза скорост на зареждане, мигновен старт на работа и целодневен живот на батерията. С изящен дизайн, вдъхновен от външния вид на книгите, който се харесва на модерните потребители, новите ултрабук компютри се предлагат в разнообразие от ярки цветове като черешов цвят и графитено сиво.
Новите ултрабук компютри от серията U извеждат ерата на тънките, леки и ултра-гъвкави  компютри на ново ниво, белязано от достъпност без компромис с качеството или стила.
13.3-инчовият U310 и 14-инчовият U410 са дебели съответно само 0.7-инча (18мм) и 0.83-инча (21мм) т. е. те са тънки колкото малка хартиена книга и тежат съответно само 3.74lbs (1.7кг) и 4.18lbs (1.9кг). Дори толкова тънки и леки тези ултрабук компютри предлагат производителност, която изпълнява всяка задача с трето поколение Intel® Core™ i3, i5 или i7 процесори и до 1 TB дисково пространство в комбинация с SSD дискове. NVIDIA GeForce® графика и до девет часа автономен живот на батерията са характерни за U410, докато U310 е с 500 GB твърд диск и до седем часа живот на батерията. Двата модела предлагат Dolby® Home Theatre® v4 за високо качество на звука, както и технологията Intel® Wireless Display (WiDi) за безжично прожектиране на филми и друго съдържание на всеки голям екран.
С 32GB SSD за складиране на информация, последните ултрабук модели на Lenovo слагат край на дългото изчакване. С новата технология Enhanced Experience 3, оптимизирана за персонални компютри с Windows 7, ултрабук устройствата постигат ултра-бързо зареждане на операционната система и бързо зареждане от режим „sleep”, което е до 40 % по-бързо от това на обикновените компютри. Lenovo Smart Update допринася за изживяването, като позволява на брилянтните  U310 и U410 автоматично да обновяват електронната поща и съобщенията от чата и социалните мрежи, дори когато компютрите са в режим „sleep”. 
IdeaPad Y580 е наличен в Lenovo Exclusive Store, Технополис, Техномаркет, както и в реселърската мрежа на Леново България на цена от 1699 лв. с ДДС.
14-инчовият IdeaPad U410 в графитен цвят на цена от 1699 лв. с ДДС и 13.3-инчовият IdeaPad U310 в графитен и розов цвят на цена от 1499 лв. с ДДС се предлагат в Техномаркет, както и в реселърската мрежа на Леново България. 
-------
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания за персонални технологии и вторият най-голям производител на персонални компютри в света. Компанията оперира в повече от 160 страни и е оценена на 30 милиарда щатски долара. Посветен на създаването на изключителни персонални компютри и мобилни устройства, бизнес моделът на Lenovo е изграден върху иновативни продукти, ефективна дистрибуторска мрежа и силно стратегическо изпълнение. Създадена при придобиването на IBM Personal Computing Division от Lenovo Group, компанията разработва, произвежда и продава надеждни, висококачествени, сигурни и лесни за употреба технологични продукти и услуги. Продуктовата линия на Lenovo включва легендарните компютри с марката Think за бизнес клиенти и продукти за крайни потребители под марката Idea, както и сървъри, работни станции, и фамилия от устройства, ползващи мобилен интернет, включваща таблети и смартфони. Компанията има центрове за изследване и развитие в Ямато, Япония; Пекин, Шанхай и Шенжен в Китай; както и в Ралей, Северна Каролина, САЩ. Повече информация ще намерите на www.lenovo.com
----- 
2 Характеристика, която се добавя по желание на клиента.
3 Безжичният екран (WiDi) изисква наличието на специално пригоден за него трансмитер.
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар