Translate

понеделник, 9 юли 2012 г.

Jack Daniel's събра „Под прикритие” и „Стъклен дом”


Лилия Маравиля и Снежана Макавеева от „Под прикритие“ спечелиха голямата награда на традиционното Jack Daniel's Барбекю Състезание

Jack Daniel's събра най-обичаните български звезди от телевизионни сериали на традиционното Jack Daniel's Барбекю Състезание. В оспорвана надпревара екранните майка и дъщеря Лилия Маравиля и Снежана Макавеева от „Под прикритие“ изпъкнаха с кулинарните си умения и бяха наградени от професионалното жури в лицето на председателя на СЕМ Георги Лозанов, председателя на Евроток Георги Иванов и атрактивния Ути Бъчваров, който се изяви и в ролята на водещ.
Шест отбора с по двама души от любимите български сериали доказаха кулинарните си умения, борейки се за голямата награда – призa за „Най-добър непрофесионален готвач“. Участниците нямаха представа с какви продукти ще готвят. Това стана ясно след жребий, който определи продуктите, скрити в специалните Jack Daniel's black boxes. Актьорите имаха възможност да импровизират и да покажат въображение, като единственото условие за всички беше да добавят нотка уникалност с Jack Daniel's Tennessee Whiskey в своето ястие.
Jack Daniel's укроти „екранната война на сериалите“ като събра Деси Бакърджиева от „Стъклен дом“ с Гергана Стоянова от „Отплата“ в най-стилния женски отбор. Още преди началото на състезанието Гергана Стоянова прикова погледите на минувачите и репортерите с шармантна рокля. Двете с Деси Бакърджиева пренесоха красотата и в импровизираната кухня, като съвсем заслужено спечелиха приза за „Най-добре изглеждащо ястие“.
Искри прехвърчаха не само от барбекютата, но и между участниците в състезанието. Диляна Попова, половинката на Калин Врачански в състезанието, закъсня и връхлетя за финалните щрихи на ястието,като дотогава на актьора от „Стъклен дом” помагаше притече едно от очарователните момичета на Jack Daniel's. Калин Врачански посрещна Диляна Попова с два ножа в ръце и с думите, че го е „оставила сам да се пържи и сам да пържи ястие“. Това не им попречи да спечелят приза за   „Най-добър вкус“ на специална церемонията по връчване на наградите. 
Заради атрактивното ястие на Станимир Гъмов и Милена Маркова от „Етажна собственост” журито прекръсти една от наградите от „ Най-оригинален начин за включване на Jack Daniel's” на „Най-напоено ястие с Jack Daniel's”. Както каза Станимир Гъмов: „направо удавих костура с Jack Daniel's”.
Най-организираната кулинарна двойка се оказа Анелия Луцинова и Рая Белева от „Сутрешен блок“. Те, освен че демонстрираха завидни кулинарни умения, като истински домакини оставиха работния си плот в изряден вид. Имаха задачата да готвят със свински врат и се справиха  блестящо, като дори успяха да направят две различи ястия за 30 минути по правилата на състезанието.
На шести плот, приятната задача да готвят пуешко филе със сос от боровинки имаха Симеон Лютаков и Боряна Братоева от „7 часа разлика“. Като всички състезатели, те също получиха дипломи от Jack Daniel's и с гордост снимаха ястията си за спомен. За да подкрепят участниците на празника на Jack Daniel's дойдоха и участниците от минали години, както и техни приятели.
Активният ден на Jack Daniel's Барбекю Състезание приключи с много награди за всички участници, както и за публиката, включила се в игрите. За доброто настроение на всички се погрижи екипът на Jack Daniel's

Няма коментари:

Публикуване на коментар