Translate

понеделник, 9 юли 2012 г.

„Любими песни за любими хора” на БГ Радио идва на живо в мол Galleria Burgas

Предаването на БГ радио „Любими песни за любими хора” и неговите водещи Гери Турийска и Наско Стоянов се местят близо до слушателите си край морето - в мол Galleria Burgas

 
От 9 до 13 юли, между 17 и 20 часа, шоуто за поздрави ще се излъчва на живо от най-големия търговско-развлекателен център на Южното Черноморие, а феновете му ще могат да съчетаят лятното пазаруване с възможността да направят музикален подарък на любимите си хора. За целта ще трябва единствено да попълнят талон, който да пуснат в урната на бюро Информация в мола. После ще могат и на живо в ефир лично да поздравят приятели и близки.
Талони за поздравления ще се раздават през цялата втора седмица на юли и по централните бургаски улици – „Александровска”, „Богориди” и по крайбрежните алеи.  Желаещите да поздравят приятел обаче ще трябва да се разходят до мол Galleria Burgas, за да пуснат талона си в урната. Няма да съжаляват, защото тук наистина е мястото на летните забавления през тази година, а търговският център е приготвил и много други изненади. Освен поздрави, водещите на предаването Наско и Гери ще раздават и награди, предварително подготвени от мол Galleria Burgas. А наградите наистина си заслужават - таблети Acer Iconia и месечни абонаменти за Pure Fitness.
Предаването очаква и куп звездни гости. В понеделник – 9 юли, в подвижното студио ще бъде Искрен Пецов, във вторник гостува Рафи, Тони Димитрова ще радва феновете си в сряда, а Мери Бойс Бенд са в четвъртък. Седмицата на любима българска музика в мол Galleria Burgas закриват Акага в петък, 13 юли.
Подвижното морско студио на БГ Радио е само една от множеството забавни инициативи, организирани през този сезон от новия търговско -развлекателен център. Така, че дестинацията за това лято е една – мол Galleria Burgas.

Няма коментари:

Публикуване на коментар