Translate

вторник, 26 юни 2012 г.

Геймърската мишка Logitech® G600 може да бъде индивидуално персонализирана


20-бутонната MMO геймърска мишка G600 от Logitech предлага супер точност по време на дългите игрови сесии

Геймърската мишка Logitech® G600 може да бъде индивидуално персонализирана. Тя е лесна за използване и е специално разработена за massively multiplayer online (MMO) геймъри. Мишката разполага с 20 бутонавключително 12 бутона за палеца, разположени в групи по шест върху прецизно проектиран панел – всичките лесно достъпни за бърза игра и лесна навигация без нужда от местене на погледа.
Със своите три профила по подразбиране – два за MMO игри и един за обща игра – тя е настроена за оптимална употреба веднага щом я извадите от кутията, без нужда от драйвери. В допълнение, G600 има G-Shift функция, която лесно дублира броя на действията, които можете да извършите с всеки бутон, което ви дава пълен контрол в любимата ви MMO. Както при всички продукти от G-серията, бутоните са програмируеми, така че можете да създадете собствени команди, да ги съхраните във вградената памет на мишката и да ги извиквате с едно натискане. Изваяната ѝ форма удобно поддържа ръката ви по време на дългите игрови сесии.
Logitech G600 MMO Gaming Mouse е резултат от интензивни, реални тестове с опитни MMO геймъри,” каза Марк Старет, старши мениджър за глобални продукти в Logitech. “Безбройните часове изследвания се превъплътиха в дизайна на нашия панел за палеца, за да сме сигурни, че той е максимално удобен и лесен за използване. Хората ще усетят разликата в бутоните – те са изваяни по начин, който помага за намаляване на умората при кликване и избягване на погрешните натискания, така че да можете да играете с по-голяма прецизност, колкото дълго пожелаете.
RGB подсветката на панела за палеца подлежи на пълна персонализация с повече от 16 милиона цветови комбинации, с помощта на които можете лесно да идентифицирате текущия игрови профил. Светлината може да бъде настроена да свети непрекъснато, да пулсира, циклично да се променя или да се затъмни след зададен от потребителя период на неактивност.
„Тази мишка на Logitech е една от най-добрите – не само защото въплъщава нашите виждания в дизайна,каза Хал Ханлин, продуцент на Rift. „Има толкова много начини да пазите позицията си в Rift, разликата между това да защитавате зона или да поемете към гроба може да се измерва в секунди. С всички G-бутони на разположение определено имате предимство.
Logitech G600 MMO Gaming Mouse се очаква в Европа в началото на юли 2012 г. на препоръчителна крайна цена от €79.99. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар