Translate

събота, 5 май 2012 г.

Logitech® Solar Keyboard Folio защитава вашия iPad®.

Клавиатура, захранвана от светлина


Logitech® Solar Keyboard Folio осигурява удобна защита за предната и задната част на новия iPad® трето поколение и iPad 2.
 Вградената Bluetooth® клавиатура се зарежда от светлина, слаба или изкуствена, в сгради или на открито, благодарение на соларните панели и когато е напълно заредена, позволява време за писане до две години, дори в пълен мрак, но при използване по 2 часа на ден. Моменталната функция за включване/изключване автоматично събужда вашия iPad при отваряне и съответно го вкарва в стендбай режим при затваряне. Независимо дали искате да наберете имейл или да гледате видео, стойката държи вашия iPad вместо вас и предлага две позиции за гледане за максимален комфорт. Поставете вашия iPad в първата позиция, за да се насладите на пълна клавиатура при писане. Поставете вашия iPad във втората позиция и удобно разположените мултимедийни клавиши ще ви позволят да пускате, спирате и променяте силата на звука на мултимедийни файлове мигновено.
Тънкото защитно фолио осигурява удобна защита за предната и задна страна на вашия iPad, така че да пътувате комфортно и без тревога.

Няма коментари:

Публикуване на коментар