Translate

сряда, 30 май 2012 г.

Обновеният сайт http://erekcia.com/ само за 3 месеца има над 23000 уникални посещения

Ттрите награди за сайта Erekcia.com  показват, че българския мъж търси начини как да стане още по-добър в леглото 


Комуникационната платформа,  се превърна в тотален хит сред мъжете на възраст 30-50 години и  само за 3 месеца има над 23000 уникални посещения. Това говори за изключителния интерес на българина към сайтове, които му помагат да покаже още по-добро представяне в секса.

Сайтът беше обновен по инициатива на водещата компания в областта на уеб-дизайна eDesign. Целта на инициативата е да се повиши информираността на българския мъж за качеството на сексуалния му живот, да се дадат отговори на въпроси, свързани с проблемите в ерекцията, да се улесни достъпът на българина при доказани специалисти в областта, да се даде възможност за онлайн консултация с лекар чрез сайта, както и чрез интерактивна игра мъжете е само да се информират за кампанията, започнала на 14 февруари под надслов „За повече удоволствие в секса“, но и да спечелят награди чрез участието си.
Изключителният интерес от страна на посетителите и интерактивните елементи в сайта спечелиха на http://erekcia.com/ вече три престижни награди за уеб. На 3 април 2012 платформата получи отличието Site of the Day от независимото международно жури на CSS Winner. Малко след това сайтът сечели същата категория и в специалната селекция на престижното международно състезание за уеб, организирано от http://www.awwwards.com/ – награда за дизайн, креативност и иновация в Интернет, която отличава най-добрите уеб-постижения по целия свят. Организаторите издават и печатно издание с отличените проекти, сред които на датата 10 октомври 2012 година ще бъде включена и страницата http://erekcia.com/. А на 29 април 2012 година иновативността, креативността и полезността на сайта му спечелиха и „Оскар“ за уеб – наградата „Любим уеб-сайт“ на FWA (Favorite Website Awards). Създадената през 2000 година в Англия програма е най-популярната в света за отличия в сферата на креативността в Интернет, с над 45 милиона посетители на година, а отличените проекти се публикуват на страниците на NY Times, Washington Post и повечето IT издания по света.

Няма коментари:

Публикуване на коментар