Translate

сряда, 9 май 2012 г.

Комбинацията от мобилни тонколони и говорител позволява да купонясвате и да разговаряте чрез Bluetooth устройства


Logitech® Mini Boombox – компактна озвучителна система за музика, филми, игри и разговори, която лесно се свързва със смартфони, таблети и други устройства с Bluetooth® е вече достъпен за българските потребители
Logitech Mini Boombox може да е малка система, но впечатлява със своите качества. Тя притежава специално проектирана акустична камера, която ви позволява да се наслаждавате на подсилен бас, както и удобен говорител с вграден микрофон, осигуряващ ясни разговори в офиса, в колата или в двора. Системата е чудесен избор за телефонни разговори или видео чат – самостоятелно или в група.
Logitech Mini Boombox лесно се свързва с популярните смартфони, таблети и други устройства, които поддържат Bluetooth® Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), като работи също и с телефони, съвместими с Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5). Системата включва вътрешна батерия, която се зарежда през USB – така никога няма да има нужда да се грижите за смяна на батерии – вграденото захранване позволява работа до 10 часа в зависимост от употребата и настройките на средата. Това време е достатъчно дълго, за да споделите всичките си любими списъци с песни или да прекарате цяла нощ, разговаряйки по телефона. Благодарение на чувствителният на допир контролен панел с подсветка, можете лесно да я контролирате, както през деня, така и през нощта. 
Logitech Mini Boombox е наличен в България от този месец на препоръчителна крайна цена от 159 лв. с ДДС. За повече информация посетете www.logitech.com.



Няма коментари:

Публикуване на коментар