Translate

понеделник, 14 май 2012 г.

Можем ли да постигнем перфектна форма само за месец?


Fine Line предлага бързо и лесно решение за един от най-често задаваните въпроси преди летния сезон

По повод Световният ден на движението за здраве-10.05 Fine Line – първата компания в България с интегриран подход за здравословен начин на живот, предлага и първата си специална програма за широката публика. Тя се казва „Перфектна форма само за месец“ и е разработена съвместно с д-р Силвия Паскалева, експерт към компанията по физиотерапия и управител на спортно-оздравителен комплекс “Лозенец” към МС
В програмата е включено въздействие върху тялото на всички нива - посредством храна, движение, подпомагащи процедури и добавки. Съчетанието на тези елементи води до създаването на една лесно изпълнима, приятна и ненатоварваща програма за възстановяване на жизнените сили и възвръщането на усещането за лекота след студените месеци. Всичко в „Перфектна форма за един месец“ е съобразено с индивидуалните нужди на организма и е напълно здравословно.
„Лятото чука на вратата, а с него се засилва и желанието ни да влезем в перфектна форма. Какво можем да направим в оставащите дни до летните жеги и възможно ли е да влезем в така желаната форма без да подлагаме душата и тялото ни на стресиращи сложни диети и натоварващи физически упражнения? Отговорът е Категорично Да! Не само е възможно, но също така вече е  изключително лесно и сравнително бързо. Тествахме програмата и установихме, че добрите резултати идват от правилния подбор на компонентите. Ключов за нас е не само интегрираният, но и индивидуалният подход – дори при подобни „универсални“ услуги от страна на Fine Line,  не пропускаме консултациите и наблюдението на  лекарите-специалисти, консултанти към компанията и търсенето на цялостно въздействие и мултиплициращ ефект. Такава е и програмата „Перфектна форма само за месец“ – сподели Гергана Вълова, визионер на Fine Line.
Периодът за записване е от днес до края на месец юли на fineline@fineline.bg. В програмата могат да се запишат всички желаещи да се чувстват и изглеждат чудесно дори и по-разсъблечени.

-----
 Fine Line е компания, която интегрира различни подходи за постигане на здравословен начин на живот – консултации, практики и програми за хелтиливинг (здравословен начин на живот) при хора, които търсят комфорт в съвременното динамично ежедневие.          
Нейна мисия е да популяризира философията и добрите практики за хелтиливинг (здравословен начин на живот) посредством здравословно и балансирано хранене, подходящи физически натоварвания, лайфстайл и всякаква грижа за тялото и духа. Повече информация за компанията можете да намерите на:
www.fineline.bg.




Няма коментари:

Публикуване на коментар