Translate

понеделник, 21 май 2012 г.

Изневярата все повече се счита за нещо нормално, а интернет улеснява намирането на интимен партньор

Младите жени все повече предпочитат приятелски секс вместо връзка

Интернет определено промени начина ни на живот, а и стила ни на обвързване, твърдят учени от Франкфурт след направено проучване.
Според тях все повече двойки имат отворени връзки, позволяващи секс с други партньори, което се дължи на влиянието на интернет.
Те прогнозират, че моногамията, през следващите десетилетия, почти ще изчезне и ще бъде заменена от открити и свободни отношения, основаващи се на разнообразен сексуален живот, дори това да значи секс с няколко партньори. Очаква се нарастване на броя на предбрачните договори, в които вече даже ще се уточнява кога и как ще правят любов съпрузите. За сметка на това, партньорите, които държат да останат верни един на друг, ще бъдат още по-близки.
Проучването разкрива също така, че младите жени все повече предпочитат приятелски секс вместо връзка. По този начин те могат да имат едновременно повече свобода и време и по-малка емоционална ангажираност, като все пак запазват добрите отношения с партньорите си.
------
- Моногамните хора в света са само 1%, показва проучване на учени, изучаващи човешката сексуалност.Противно на общоприетото схващане, че мъжете са полигамни по природа, а жените моногамни, експертите разкриха, че всъщност всички обичат да сменят партньорите си.
- Статистиката показва, че 7,8 млн. души в Германия редовно посещават сайтове за запознанства.
-Аутопсия на 34 смъртни случая по време на секс от общо 5559 показва, че 93% от жертвите са мъже. 75% от тях починали, докато изневеряват на съпругата си. В повечето от случаите мъжете предавали жена си с по-младо момиче.

Няма коментари:

Публикуване на коментар