Translate

сряда, 18 април 2012 г.

С „Лига на наздравиците” посрещнаха мастър дестилъра на най-старата уиски дестилерия в света

Над 300 гости вдигнаха тост с Колъм Игън, който си тръгна от България с чифт „Резервни криле”


Нетрадиционно посрещане организираха трите български двойки Bushmills Brothers на Колъм Игън, мастър дестилър на Old Bushmills distillery, която притежава първия в света лиценз за производство на уиски от 1608 година.
По подобие на популярната „Лига на разказвачите”, в чиято основа са писателите Богдан Русев и Радослав Парушев, двамата Bushmills Brothers организираха първата в света „Лига на наздравиците”, която беше открита с техния любим тост и продължи с наздравиците на другите две двойки Bushmills Brothers, които като истински домакини на събитието показаха своите умения. 
Двамата диджеи Sirius & Methodikal отговаряха за парти настроението с музиката, която селектираха, а пловдивчаните Александър Секулов и Атанас Хранов за интериора във Фабрика 126.
За първи път те представиха част от своите артистични изобретения от проекта „Напълно Необходими Неща”*, който реализират с подкрепата на Bushmills. „Гранитено паве със стихове”, „Чугунена ръка със сребърна вратичка”, „Резервни криле”, „Страница от международен паспорт”, „Новогодишно чукче за пържолки” - малка част от вълшебните предмети, които двамата артисти създават, съчетавайки скулптора и текст.
Като подарък от българските Bushmills Brothers, Колъм Игън получи чифт „Резервни криле”, с пожеланието дестилерията да продължава да пише световната уиски история.
Над 300 гости вдигнаха тост с мастър дестилъра Колъм Игън, който също сподели своята любима наздравица и така се включи в „Лига на наздравиците”: „Заобиколи се с добри приятели и живей за момента! За незабравимите истории и моменти, споделени с приятели. Наздраве за приятелството”. Така той призова всички да споделят своята наздравица, а най-интересните от тях ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Bushmills - https://www.facebook.com/Bushmills.Bulgaria

-----
*Цялата колекция от „Напълно Необходими Неща” ще бъде представена на изложба през месец юни, а до тогава може да бъде видяна на http://pushkin-plyushkin.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар