Translate

петък, 9 декември 2011 г.

100 годишната американската компания Еaton Corporation представи уникален UPS на своя юбилей


 
Компанията e световно известена с изобретяването на автомобилния климатик и автоматичната скоростна кутия.

Българските официални представители на Eaton презентираха новия си хитов модел на непрекъсваемо токозахранващо устройство (UPS). За първи път в историята на UPS индустрията, Eaton 5PX може да измерва потреблението на електроенергия на ниво контактна група. Със оптимизирания си електрически дизайн новият UPS може да осигури коефициент на полезно действие 99%, което води до намаляване на разходите за охлаждане и електроенергия. Устройството може да захрани повече сървъри, отколкото останалите UPS със сходни VA характеристики и по-ниски фактори на мощността. Батерията на Eaton 5PX се окислява по-бавно, защото използва иновативна тристепенна техника на зареждане, а животът й на експлоатация се удължава с до 50%.
Електротехническото отделение на Eaton е глобален лидер в разработката и производството на продукти, услуги и системи, свързани с електро разпределението, осигуряването на качествено захранване, контрола и автоматизацията на захранването.
Изисканото събитие бе уважено, както от топ ИТ и ЕТ мениджъри от България, Румъния и Сърбия, така и от журналисти от водещи технологични медии. 
Александра Раева пък  „потопи” гостите в атмосферата на новите технологии със своето участие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар