Translate

сряда, 30 ноември 2011 г.

Качественият стерео звук на новите слушалки Logitech вече е достъпен за българските потребители

Моделите H130, H150 и H250 дават чист звук и повече комфорт

Замисляли ли сте се колко важен аксесоар всъщност са слушалките, които използвате интензивно всеки ден? Те имат много важната функция да ви свързват с близки и приятели, да ви дават достъп до полезно и забавно мултимедийно съдържание и да ви отпускат, докато слушате любима музика. Затова е наистина важно да разполате с качествени слушалки, каквито са последните модели на Logitech - H130, H150 и H250. Те покриват широк спектър от приложения и не пропускат да ви заредят с добро настроение, благодарение на веселите си цветове. Не бихте ли искали да получите такъв коледен подарък?

Със стерео слушалките H130, H150 и H250 на Logitech оставате във връзка с приятели и с лекота се радвате на компютърните развлечения. Всеки модел от новата серия Logitech® Stereo Headset има удобен дизайн и е лесен за ползване. Микрофоните на новите слушалки могат да се въртят и да бъдат изключвани, а звукът е стерео, което прави разговорите и слушането през интернет по-ясни от всякога.  
„Слушалките са нещо, което ползваме интензивно през голяма част от деня. Затова е много важно да са удобни и функционални, така че на практика да не ги възприемаме като нещо външно и дразнещо,” сподели Стефана Здравкова, представител на Logitech за България. „Новите модели на Logitech са мулти таланти – те са подходящи за всякаква употреба, предлагат високо качество и чудесен звук, както и много добра цена., добави тя.
Независимо дали търсите базов модел или най-обикновени слушалки, с които ще чувате приятелите си по-добре по време на разговор, или пък такива, които ще подобрят качеството на звука на музиката и филмите, в новата серия на Logitech има модел за всяко едно от тези предназначения. Всички модели от новата серия са лесни за инсталация, съвместими са с Windows компютри, които имат аналогова връзка и 3.5 мм аудио жак, могат да се ползват с Logitech Vid™ HD, Skype®, Yahoo!® Messenger, Gmail™, Windows Live® Messenger, AIM® или QQ®.
Сред по-интересните модели от серията са:  
Logitech Stereo Headset H130
Слушалките Logitech Stereo Headset H130 имат стилен, ненатрапчив дизайн и лека  форма „зад главата”. Шумозаглушаващият микрофон намалява неприятния фонов шум и така отсреща ви чуват по-добре. Разговорите са ясни, със стерео звук и по-приятни. Можете да разположите микрофона под такъв ъгъл, както ще се чувате най-добре и да го завъртите нагоре и настрани, когато нямате нужда от него.  
Logitech Stereo Headset H150
Слушалките Logitech Stereo Headset H150 предлагат цялата функционалност на H130, но вместо зад главата, имат регулируема лента над главата. Моделът H150 също има меки възглавнички за ушите, микрофон, който може да се носи от лявата или от дясната страна, а също и удобни контролери, с които лесно се настройва силата на звука и се заглушава микрофонът.  
Logitech Stereo Headset H250
За да звучат разговорите, музиката, филмите и игрите ви по-добре, слушалките  Logitech Stereo Headset H250 дават динамичен стерео звук. Те имат и подплатена регулируема лента над главата, удобни възглавнички за ушите за комфорт дори по време на дълги разговори.

Няма коментари:

Публикуване на коментар