Translate

сряда, 30 ноември 2011 г.

Logitech спечели награда iF 2012 за продуктов дизайн

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 отличена за потребителски продуктов дизайн

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) обяви, че клавиатурата Logitech® Wireless Solar Keyboard K750 е завоювала престижната награда 2012 International Forum Design (iF) за отличие в потребителския продуктов дизайн. Logitech Wireless Solar Keyboard K750 беше една от близо 3000-те регистрации в компютърната категория и спечели желаната награда.
Спечелването на наградата за продуктов дизайн iF от Logitech Wireless Solar Keyboard K750 за нас е голяма чест,” каза Тибауд Нолф, продуктов мениджър за клавиатури и комбота за регион EMEA в Logitech. “Ние посвещаваме усилията си на разработката на иновативни продукти, които позволяват на хората да получат най-доброто от технологиите, които използват ежедневно. Отличието на журито на iF идва като признание не само за усилената работа, свързана с разработката на този продукт, но и като оценка за посвещаването на Logitech на иновациите.” 
Logitech Wireless Solar Keyboard K750
Logitech Wireless Solar Keyboard K750 се захранва от околната светлина в стаята – без нужда от директна слънчева светлина – така че никога няма да се налага да се тревожите за смяна на батериите. При пълно зареждане тя може да работи до три месеца в пълна тъмнина. Комбинирайки най-доброто от традиционните клавиатури, лаптопите и уникалния за Logitech вдлъбнат дизайн на клавишите, ще се насладите на по-бързо, по-тихо и приятно като усещане писане – час след час. Със своята конструкция без PVC и кутия, напълно подлежаща на рециклиране, тази клавиатура е проектирана с идеята за минимален ефект върху околната среда. Logitech Wireless Solar Keyboard K750 е налична и във версия за Mac, като и двете се предлагат на Logitech.com.
За наградите за дизайн iF
От 58 години наградите за продуктов дизайн iF са всепризнат етикет за дизайн на световно ниво, а брендът iF се е превърнал в символ на забележителни постижения в дизайна. iF Design Awards се ръководят от International Forum Design и се възприемат като едно от най-важните съревнования за дизайн в световен мащаб, привличайки близо 2,000 кандидатури от повече от 30 различни страни всяка година. Днес iF са представени в Хановер и Мюнхен (Германия), Тайван, Южна Корея и Бразилия.
За Logitech
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).


Няма коментари:

Публикуване на коментар