Translate

вторник, 18 октомври 2011 г.

Естетичната стоматология е акцент в „Медикус, Денто, Галения"


Симпозиум по пиезохирургия и имплантология е включен за първи път в рамките на изложбата „Медикус, Денто, Галения", която ще се проведе от 10 до 22 октомври 2011 година в Международен панаир Пловдив. Основен акцент на научните форуми са новите методи за лечение с минимална интервенция и естетическата стоматология. Един от участниците в конгреса дори е озаглавил своята лекция "матрици» 4 - Завръщането на усмивката". В програмата отново е включен Международният конгрес по възстановителна дентална медицина, а мотото на неговото шесто издание е „С какво правя моята практика успешна".
Българският зъболекарски съюз също е предвидил симпозиум, на който ще бъдат обсъдени и проблеми от ежедневната практика, включително данъчното и социалното облагане на лекарите по дентална медицина.
По традиция по време на изложението победителите 1 конкурса „Мениджър на денталиа практика" ще получат своите награди ма официална церемонии, Която ще се състои на 21 октомври във Виенския павилион на панаира. Надпреварата се провежда в три категории = „Мениджър на дентална клиника", „Мениджър на дентален кабинет", „Мениджър на зъботехническа лаборатория", за да отличи онези, които прилагат модерния мениджмънт и са създали комфорт за пациентите.
В-к  "Марица"

Няма коментари:

Публикуване на коментар