Translate

понеделник, 24 октомври 2011 г.

Д-р Гайс Бадер спечели голямата награда „Мениджър на дентална практика“ 2011



Голямата награда в третото издание на конкурса „Мениджър на дентална практика“ спечели д-р Гайс Бадер, София. Д-р Бадер вече притежава един международен приз - Arch of Europe - международна награда за качество на „Бизнес инишитив дайрекшънс”. Сега в кабинета му ще блести и статуетката „Творецът“. Тя е дело на зъболекаря д-р Ради Венков и е най-престижното отличие в националната надпревара, организирана от Асоциацията на денталните мениджъри в България и вестник  „Стоматологичен свят“.


По традиция официалната церемония по награждаването се състоя във Виенския павилион на Международен панаир Пловдив по време на изложението „Медикус, Денто, Галения“. Над 200 представители на елита на денталното съсловие у нас, както и много гости, се събраха на 21 октомври вечерта, за да чуят имената на победителите и носители на българските зъболекарски „Оскари“.
За първи път участници в напреварата получиха специално отличие – плакет „Съвременна дентална практика с успешен мениджмънт“, от името на Асоциацията на денталните мениджъри в България. Наградата “Мениджър на дентален кабинет“ бе присъдена на д-р Борис Белчев, дентална практика „Бел Дент“, Пловдив. Д-р Богдан Димитров – клиника „Бо Дент“, Бургас, получи отличието  „Мениджър на дентална клиника“.  Бяха раздадени и наградите  „Мениджър на зъботехническа лаборатория с персонал до трима души” - Людмил Тодоров, София, „Мениджър на зъботехническа лаборатория с персонал над трима души” - Красимир Дочев, София, както и много допълнителни грамоти и отличия.
Конкурсът бе подкрепен от Българския зъболекарски съюз, Сдружението на българските зъболекари, Съюза на зъботехниците в България, Международен панаир  Пловдив и  фирми, свързани с денталния бранш. Още при старта на конкурса през 2009 г. Асоциацията на денталните дилъри в Европа приветства инициативата и призова членовете си да организират такава надпревара  и в своите страни.
Целта на конкурса е да открои и отличи мениджърите на онези дентални клиники, кабинети и зъботехнически лаборатории, изградили през годините успешни практики, сплотени екипи и хармонични взаимоотношения във и извън тези практики. Създаването на комфорт и среда, чийто център е пациентът и неговото съвременно лечение, е основен критерий в оценката за управление на практиките.
 -----
На снимката:Д-р Гайс Бадер с наградата в присъствието на д-р Катя Славова, победител в миналогодишното издание на конкурса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар