Translate

петък, 30 септември 2011 г.

Logitech представи линията си от безжични слушалки


Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) представи два нови модела безжични слушалки, с удобен дизайн, всеки от които предлага кристален стерео звук, на който да се наслаждавате с часове.
Благодарение на технологията, която оптимизира звука и намалява фоновия шум, можете напълно да се потопите в музика, игри или разговори.
Безжичните слушалки на Logitech осигуряват надеждна връзка и притежават презареждаща се батерия с дълъг живот, така че да можете да слушате, разговаряте и играете по-дълго.
За нас е вълнуващо да представим тази линия от слушалки, разработени за хората, които не биха направили компромис с качеството на звука за сметка на удобството на безжичната връзка,каза Винсент ван Рей, Регионален продуктов мениджър за „Гласов достъп“ в Logitech. “Потребителите могат да изберат слушалките, които най-много им допадат в зависимост от техния бюджет и типа устройство, което използват. Без значение кой модел ще предпочетат, те ще получат върхов продукт, който изпъква пред останалите на пазара, добави той.
------
Logitech® Wireless Headset H600 предлага безжичен звук за разговори и музика на вашето PC. Просто включете миниатюрния нано приемник в USB порт и забравете за него. Лазерно настроените говорители намаляват изкривяванията, така че да се насладите на чисти разговори и стерео звук, докато специалният микрофон за потискане на шума намалява фоновия шум. При това не сте вързани за бюрото си: можете да се движите на разстояние до 10 метра от компютъра в зависимост от настройките и условията на средата. Презареждащата се батерия ви позволява да слушате и разговаряте до 6 часа, а регулируемата лента за главата и слушалки ви осигуряват комфорт. Слушалките се сгъват, подобно на очила, което позволява лесното им съхранение и транспортиране. Лесно е да се свържете и да превключвате между поддържаните PC-та, таблети и смартфони с помощта на вградените на самия корпус контроли на Logitech® Wireless Headset H800. Лазерно настроените говорители и вграденият еквилайзер обещават богат цифров  стерео звук, а наличният микрофон за потискане на шума намалява фоновия шум. Движете се в разстояние до 10 метра от компютъра, докато сте свръзани към нано приемника или към произволно устройство по Bluetooth. Слушайте и разговаряйте по-дълго с презареждащата се батерия, която издържа до 6 часа, докато регулируемата лента за главата и слушалки ви осигуряват комфорт. Когато сте готови да се заемете със следващата си задача, просто сгънете слушалките, така че да не заемат място.
Logitech Wireless Headset H600 и Logitech Wireless Headset H800 са на пазарите в Европа от септември на препоръчителни цени съответно 119 лв. и 199 лв с ДДС.
------
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Няма коментари:

Публикуване на коментар