Translate

понеделник, 25 юли 2011 г.

Фитнес маниаците -без зъби заради менте станозолол

Менте на популярния анаболен стероид станозолол залива пазара в България от няколко месеца, разкриха фитнес-инструктори . Според тях препаратът е предпочитан, и то особено от хората, които тепърва започват да се занимават с "помпане" на мускули. 
По всички форуми той се определя като най-безвредния сред останалите анаболи, тъй като не задържал вода и спомагал за бързото изглаждане и стягане на мускула. Това обаче важи отчасти, но само за оригинала. Докато ментето не само че не проявява препоръчаните ефекти, но дори задържа вода в организма и води до окапване на зъбите. 
Цената на фалшивия продукт е сходна с тази на истинския и варира от 50 до 100 лв.  

Препаратът е известен още под името винстрол - на световния пазар той се произвежда само в ампула от 1 мл. Така че ако видите ампули с повече милилитри, не се под-лъгвайте, съветват специалисти. 
По принцип всички анаболни стероиди при неправилно вземане могат да причинят редица увреждания на здравето, особено ментетата , като, акне до порастване на женски гърди, бъбречна недостатъчност, поражения на черния дроб и могат да доведат до инсулт или инфаркт.
Най-често ментета на анаболни стероиди се правят на хапчета, защото мъжете ги предпочитат пред  инжекциите. 


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар