Translate

четвъртък, 14 юли 2011 г.

Свързваме се с МБАЛСМ „Пирогов" - през интернет


Достатъчно е да изпишем на GSM си "Пирогов", за да се свържем с болницата безплатно, ако имаме интернет на мобилния си телефон. Мобилното приложение e достъпно за всеки, който ползва телефон с 3G или WiFi интернет връзка. Телефонната централа на болница „Пирогов" ще може да се избира и чрез интернет
Няма значение дали текстът се изписва на латиница или на кирилица. Болният или негов близък веднага се свързват с централата на лечебното заведение, откъдето пък ги свързват с търсената клиника, съобщи Александър Мамалев от фирмата, представител на директорията CallMyName.
След България услугата CallMyName ще бъде въведена в Австрия, Швейцария, Германия, Полша, Сърбия, Италия и Хърватия.
За собствениците на смартфони,стъпките за връзка с болницата са: отваряне на браузъра, влизане в cmn.bg, изписване на името на болницата на кирилица или латиница в появилата с етърсачка и избиране. Така се осъществява връзка с рецепцията на „Пирогов,,. Заплащането за обаждането е според индивидуалния тарифен план. С такова име за бързо набиране ще се снабди съвсем скоро и Столичната община. Хората, които искат да се свържат с общинската администрация, ще трябва да набират „София".

Няма коментари:

Публикуване на коментар