Translate

вторник, 31 май 2011 г.

Моят най-щастлив спомен с мама и татко


Фондация „За Нашите Деца” и списание „9 месеца” са организатори на събитието, на което ще бъдат наградени победителите в националния конкурс за детска рисунка: „Моят най-щастлив спомен с мама и татко”. То ще се проведе на 4 юни 2011 г. от 11.00 часа на сцената на столичния зоопарк.
Конкурсът е част от кампанията за набиране на приемни родители, която фондацията стартира през месец април т. г..
Водещ на събитието ще бъде Богдана Трифонова от сутрешния блок „Стартер” на БГ РАДИО. Детските творби ще оценява жури в състав – популярната телевизионна водеща и лице на кампанията на фондацията Мира Добрева, художникът Иван Яхнаджиев, Радослав Бимбалов – творчески директор и управител на рекламна агенция „The Smarts, фотографът Дилян Марков, художникът на столичния зоопарк Любка Маринкова.
С конкурса фондация „За Нашите Деца” цели да ангажира вниманието на цялото общество върху децата, лишени от семейна грижа.
За съжаление близо 7000 деца нямат възможност да се радват на сигурността и обичта в семейна среда и прекарват своето детство, изоставени и самотни в социални домове. Фондация „За Нашите Деца” работи, за да осигури приемни семейства за тези деца и да им даде шанс за щастливи спомени и по-добро бъдеще.
На събитието ще бъдат обявени и резултатите от кампанията по приемна грижа „Изоставените деца нямат нужда от съжаление, а от семейство”.

Целта на конкурса е да стимулира децата да разкажат чрез изобразително изкуство за това какво ги прави щастливи и да ги насърчи да творят и мечтаят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар