Translate

понеделник, 11 април 2011 г.

Brilliant Look - за хубава и здрава коса


За първи път в България, фирма “Ревита”, вносител на билкови продукти и витамини Nature's Way, предлага уникалният американски продукт Brilliant Look, богати на Омега-7, есенциални мастни киселини за поддържане на мека кожа, блестяща коса и здрави нокти, масло от ракитник – богато на Омега-3, Омега-6, Омега-7 и Омега-9 мастни киселини.
Уникалните капсули срещу косопад гарантират превъзходно състояние на кожата, косата и ноктите, имат „anti-aging” ефект, хидратират лигавиците и подобряват цялостното състояние на имунната система. Омега-7 омекотява и хидратира като предпазва кожата и косата от изсушаване и стареене. Маслото от ракитник, на базата, на което е изграден продукта, е богато на витамин С, фолиева киселина, витамини от групата В, а също и РР, Е, К, каротин, флавоноиди, минерали, микроелементи и протеини, които са в основата на здравата и красива коса.
----------------
Пролетта е сезонът, в който косопадът се засилва. При нормални условия, космите на главата живеят около три години т. е. те са във фаза на растеж – т.нар.анген. След това повечето от тях навлизат във фазата на почивка – или т.нар. телоген, която обикновено трае три месеца и корените на косата се сбръчкват в малки бели топченца и космите падат.
Нормално е човек да губи по около 100 косъма ежедневно, като повечето падат при миене. Здравата и жизнена коса обаче се нуждае както от външни грижи – подходящ шампоан и балсам, така и от прием на достатъчно витамини, минерали и микроелементи, които да осигурят на косъма и космения фоликул жизненост и здравина. Ето защо “Ревита” препоръчва приема на дражетата Brilliant Look, продават се в аптеките, през пролетния сезон по две капсули дневно без никакви странични ефекти.
----------------
Фирма “Ревита” е официален вносител за България на  билкови продукти и витамини на американската компания номер 1 в Америка - Nature's Way. Nature’s Way предлага над 500 природни продукта с доказано качество, разпределени в няколко серии: билки, билкови екстракти и формули, пълната гама витамини и минерали, както и такива с разнообразно предназначение и широк спектър на действие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар