Translate

събота, 12 февруари 2011 г.

Ден на отворените врати за консултации на влюбените

Организират Община Триадица София и Софарма АД в Клиниката по дерматология и венерология – УМБАЛ „Александровска“ на 14.02.2010 г. от 8 до 12 ч.,по повод празникът Свети Валентин.
Приемът е свободен,без предварително записване.
Денят на отворени врати за консултации на влюбените се провежда под патронажа на Община Триадица София. Целта на инициатива е да насърчи хората да се погрижат за своето здраве.
Осигурени са консултации за мъже и жени при двама от водещите специалисти по дерматология и венерология – д-р Георги Пехливанов и д-р Елена Петрова.
При необходимост заинтересуваните ще могат да се тестват за HIV, хепатит В и други полово предавани болести (хламидии, гонорея, сифилис, трипер, гъбични инфекции и др.). Конфиденциалността на прегледа и изследванията е напълно гарантирана.
Денят на отворени врати за консултации за влюбените се провежда вече 5 години.За 2011 г. мотото на събитието е „За безопасен полет на крилете на любовта“.
Благодарим на Община Триадица и Клиниката по дерматология и венерология на Александровска болница за подкрепата на тази хуманна инициатива“, сподели Денис Пехливанов, старши продуктов мениджър на Софарма АД.

Няма коментари:

Публикуване на коментар