Translate

сряда, 9 февруари 2011 г.

Доц. Димитър Евстатиев оглави новата Клиника по пластична и естетична хирургия на МБАЛ „Токуда Болница София

Новата клиника ще извършва всички пластични, възстановителни и естетични процедури по световно утвърдени стандарти. За справки и записвания е разкрит телефон: 02/403 4911 и 02/403 4000.
Клиниката ще покрива цялата гама от хирургични интервенции – пластични и възстановителни процедури след онкологични заболявания, изгаряния и вродени малформации при деца и възрастни, както и естетични хирургически интервенции след комплексна оценка на здравословното състояние на пациентите,съобщи доц. Евстатиев,национален консултант по пластична хирургия.
Модерната апаратура и мултидисциплинарният подход при лечението, което означава възможност за консултиране на пациента с всички необходими специалисти в рамките на престоя и мигновенно реагиране в случай на усложнение – ни дават увереност за нормалния ход на хирургичната интервенция и бързото възстановяване на пациента, уточни той.
В отделенията на Клиниката „Пластична, възстановителна и естетична хирургия” и „Лицево-челюстна хирургия” работят висококвалифицирани хирурзи и медицински екипи, които прилагат най-модерните и изпитани световни практики.
-----
Доц. Димитър Евстатиев има три специалности - обща хирургия, лицево-челюстна хирургия и пластична хирургия с над 40 години опит в сферата на пластичната хирургия. Специализирал е в Русия, Чехословакия, Австрия, Германия, Испания. 20 години е ръководил Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия към Университетската Александровска болница. Той представлява България в Международната асоциация по пластична хирургия и е председател на Българската асоциация по пластично-възстановителна и естетична хирургия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар