Translate

сряда, 27 октомври 2010 г.

Какво говори цветът на косата за - жената


Русите коси характеризират жената като спокойна и уравновесена личност, която обича уюта и спокойствието. Обикновено русите жени са добри майки и съпруги. Типичната блондинка е много чувствителна и ранима.
Съвсем различни са тези с оттенък на пепел. Те са високомерни жени които демонстрират превъзходството си над другите. Не приемат никаква конкуренция и считайки себе си за най-достойни.
Ярко рижият цвят говори, че жената търси самоутвърждаване. Обикновено това са жени със силен и агресивен темперамент. Изборът на този цвят на косата означава и стремеж към промени. Най-общо това са весели и жизнерадостни жени.
Червеният цвят определено е много привлекателен и не напразно властва от десетилетия насам. Тенденциите при него се променят всяка година.Тъмночервеният цвят символизира надежди и очакване на промяна.Този цвят ще работи за вас, ако тена на кожата ви е нито много светъл, нито тъмен. Тъмно червената коса излъчва топлина и привлича вниманието.
Думата, асоциирана с червеното  е - страст.
Кестенявите коси са израз на самотност. Това е цветът на скуката. Навярно тази жена не е срещнала своя избраник. Шоколадовият цвят на косата е признак на отстъпчив и мек характер.
Черната коса символизира песимизъм, безизходност и агресия. Такъв цвят обикновено избират представителките на някои субкултури, защото за тях този цвят означава принадлежност към даденото общество. За по-младите дами това означава и проява на непослушание, младежки максимализъм, но за по-възрастните - упорство.
Виолетовите коси говорят за натури, които лесно се поддават на влияние и внушение. Този цвят означава депресия и стрес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар