Translate

сряда, 27 октомври 2010 г.

7-те най-секси курорта в света


Любителите на зимните курорти ги посещават не само заради ските. По снежните писти се зараждат не по-малко флиртове, отколкото на плажа.
Според класацията на руския сайт "Турист" първо място заема швейцарският курорт Сент Мориц, за който се твърди, че в него работят най-красивите и секси ски-учители. Пикантна рекламна кампания, отпреди няколко години, разпространява из цял свят снимките на полуголи експерти по ски-спусканията, които предизвикват такова вдъхновение у хората, че към курортите се устремяват дори и тези, които никога не са виждали сняг. И никой не остава разочарован. По склоновете на Сент Мориц грее слънце по 322 дни в годината, т.е. - условия за любуване на красавците има достатъчно.
Второ място държи френският Куршевел - алпийското селце, което позволява максимално да се доближиш до камерния и затворен свят на "големите пари", да подишаш тук един и същи въздух с милиардерите и да споделиш техните развлечения. Качеството на пистите е направо превъзходно.
На трето място се нарежда Кортина Д'Ампецо в Италия. Попадайки тук имаш чувството, че на входа на курорта има фейсконтрол, тъй като публиката е подбрана и натъкмена в скиорски костюми на водещите модни италиански дизайнери.
Нашият курорт Боровец се кипри на четвърта позиция. Той е описан като най-стария, най-големия и най-сексуалния курорт в България, предпочитан заради добрите условия за ски, живописните скали и езера, луксозните хотели, многобройните барове и нощни клубове.
И май тези, които лятно време се вихрят по морето, зимно време пристигат в Рилския ски курорт, чиито белоснежни склонове се изпълват със силни мъже, в постоянна готовност да се запознаят с прекрасни дами, се посочва в информацията.
Петото място е отредено за грузинският Бакуриани. Той определено далеч е по-скромен от посочените дотук европейски "перли", но пък има претенции да заеме челно място по сексуалност. Макар Бакуриани да се опитва да утвърди имиджа си на семеен курорт, именно в него се наблюдава най-голямо струпване на стройни секси скиорки по бански! Причината е в топлото време, което позволява да се върнеш от зимния курорт с тен абсолютно навсякъде.
Финландският Леви заема предпоследното място. Курортът е особено подходящ за начинаещи скиори, заради сравнително полегатите си възвишения. А студеният местен климат допринася много пък за завързването на запознанства - нали трябва все пак да се сгрееш някак по време на дългите студени полярни нощи.
Палмата на последното място е отредена за Пас де ла Каса в Андора. В класацията се отбелязва, че е от по-скромните курорти, но ако мечтаете за секс със скиор, то по-добро място от Пас де ла Каса не би могло да се намери. Там на границата с Франция се събират най-издръжливите спортисти, готови от зори до мрак да покоряват върховете, а със залеза на слънцето се местят в дискотеките, където са готови да танцуват часове наред.
На финала - Пас де ла Каса в Андора. Отбелязва се е, че е от по-скромните, но ако мечтаете за секс със скиор, то по-добро място от Пас де ла Каса не би могло да се намери. Там на границата с Франция се събират най-издръжливите спортисти, готови от зори до мрак да покоряват върховете, а със залеза на слънцето се местят в дискотеките, където са готови да танцуват часове наред.

Няма коментари:

Публикуване на коментар