Translate

неделя, 3 октомври 2010 г.

Мисия Беллисима с ново предизвикателство към българката – Бъди Секси в града! 30 000лв. в стилно облекло подаряват тази есен баници BELLA


Четирите секси градски момичета на България, Моника Цекова, Славена Филипова, Лъчезара Кънчева и Станимира Пеева, победителките в нашумялата кампания Мисия Беллисима, бяха представени в кино Арена с много блясък, червен килим и пенливо шампанско.
Четирите чаровни Беллисими станаха и лицата на новата Мисия – фешън с мотото е „Бъди Секси в града!”
За целта хранителния холдинг BELLA България инвестира 30000 лв. в стилни дрехи и аксесоари, включени в атрактивна промоция съвместно с модните гиганти BENETTON и SISLEY.
За пръв път бе излъчен и новия ТВ клип на баници BELLA. В кастинга за него участваха над 1800 момичета от страната.
Именно промоцията е в основата на новия клип на баници BELLA. Тя обхваща периода 04 октомври - 27 ноември. В този период 100 дами, закупили продукти на баници BELLA с печеливши кодове, ще получат ваучери за пазаруване в магазините на BENETTON и SISLEY на стойност 200лв.
За да проверите дали печелите, трябва да пуснете sms с кода от опаковката на продукта или да направите бърза справка в обновения сайт www.misiabellissima.bg. Ако регистрирате общо 5 кода, участвате за още по-голяма награда – един от 10-те ваучера по 1000лв. за шопинг в двете модни вериги. 
В първата част на Мисия Беллисима целта ни беше да накараме българката да повярва в себе си и звездния си потенциал, като демонстрира приликата с любимите си героини от женски сериали, но и превъзходството си над тях, показвайки типичните за родните дами черти - да са страхотни жени и същевременно прекрасни домакини, съпруги или майки.
Новият комплимент на баници BELLA към българската жена има за цел да я преобрази като й помогне да смени есенния си гардероб и да се почувства още по-стилна, секси и в крак с модата”, добави бранд мениджъра на баници BELLA Иван Стоев.
Събитието бе уважено и от много секси моделки като Мис България 2010 (Ромина Андонова) и 2007 (Юлия Юревич), "Топ модел" 2003 (Теди Велинова) и третата финалистка в Мис София 2010 (Зорница Петкова). 
На втората снимка на преден план е Моника. На кой ли поразително прилича?  

Няма коментари:

Публикуване на коментар